Telefonul Nokia cu camera de 12 megapixeli va sosi in 2010?

4.544 ori
<b>Telefonul Nokia cu camera de 12 megapixeli va sosi in 2010?</b>Calcand pe urmele celor de la Samsung, Sony Ericsson si LG, Nokia va lansa unul sau mai multe telefoane cu camera de 12 megapixeli, sau cel putin asa afirma cei de la PhoneReport, citand surse anonime din cadrul Nokia si Carl Zeiss. Primul handset cu o...

Calcand pe urmele celor de la Samsung, Sony Ericsson si LG, Nokia va lansa unul sau mai multe telefoane cu camera de 12 megapixeli, sau cel putin asa afirma cei de la PhoneReport, citand surse anonime din cadrul Nokia si Carl Zeiss.

Primul handset cu o astfel de camera si branding Nokia va fi anuntat la finalul acestui an, desi el nu va fi disponibil in 2009. Cameraphone-urile de 12 megapixeli Nokia vor veni cu zoom optic, ceea ce le-ar face, teoretic, mai performante decat Samsung Pixon 12 si Sony Ericsson Satio. Nokia are deja in portofoliu un telefon cu zoom optic de 3x: "batranul" N93/N93i, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli.

Putem doar sa presupunem ca designul handsetului cu camera de 12 MP va semana cu cel al lui N86 (din imaginea de mai sus), cameraphone Nokia ce incorporeaza un senzor de 8 megapixeli. Nu garantam ca noul telefon va face parte din seria N, dar daca asa va fi, asteptati-va ca modelul sa fie Nokia N98 sau N99.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×