Shape Services aduce Skype pe Apple iPhone

1.095 ori
<b>Shape Services aduce Skype pe Apple iPhone</b>Pentru utilizatorii care nu sunt destul de curajosi sa foloseasca optiunea SoonR Talk, exista acum o metoda mai sigura de a face Skype sa functioneze pe Apple iPhone. Shape Services a prezentat IM+ pentru Skype-ul disponibil pe iPhone, adica pur si simplu...

Pentru utilizatorii care nu sunt destul de curajosi sa foloseasca optiunea SoonR Talk, exista acum o metoda mai sigura de a face Skype sa functioneze pe Apple iPhone.

Shape Services a prezentat IM+ pentru Skype-ul disponibil pe iPhone, adica pur si simplu o aplicatie web Safari, care permite utilizatorului sa "acceseze ecosistemul Skype din environmentul mobil". Aplicatia a fost creata special pentru touchscreenul celebrului telefon, lansat de Apple pe data de 29 iunie. Am uitat sa mentionam cel mai important feature al sau: aplicatia este gratuita, din pacate "pe o perioada limitata".

Tot ce ne ramane de facut, in cazul in care avem un iPhone este sa accesam site-ul SkypeforiPhone.com si sa trecem la chatuit. Cunoscuta fiind popularitatea serviciilor de instant messaging printre romani, ne asteptam ca utilizatorii autohtoni sa foloseasca orice metoda pentru a-si dota terminalele cu aplicatii IM. Astfel, vom fi pregatiti atunci cand iPhone va poposi in Romania, folosind experienta utilizatorilor din SUA.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×