Shape Services aduce Skype pe Apple iPhone

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.017 ori
<b>Shape Services aduce Skype pe Apple iPhone</b>Pentru utilizatorii care nu sunt destul de curajosi sa foloseasca optiunea SoonR Talk, exista acum o metoda mai sigura de a face Skype sa functioneze pe Apple iPhone. Shape Services a prezentat IM+ pentru Skype-ul disponibil pe iPhone, adica pur si simplu...

Pentru utilizatorii care nu sunt destul de curajosi sa foloseasca optiunea SoonR Talk, exista acum o metoda mai sigura de a face Skype sa functioneze pe Apple iPhone.

Shape Services a prezentat IM+ pentru Skype-ul disponibil pe iPhone, adica pur si simplu o aplicatie web Safari, care permite utilizatorului sa "acceseze ecosistemul Skype din environmentul mobil". Aplicatia a fost creata special pentru touchscreenul celebrului telefon, lansat de Apple pe data de 29 iunie. Am uitat sa mentionam cel mai important feature al sau: aplicatia este gratuita, din pacate "pe o perioada limitata".

Tot ce ne ramane de facut, in cazul in care avem un iPhone este sa accesam site-ul SkypeforiPhone.com si sa trecem la chatuit. Cunoscuta fiind popularitatea serviciilor de instant messaging printre romani, ne asteptam ca utilizatorii autohtoni sa foloseasca orice metoda pentru a-si dota terminalele cu aplicatii IM. Astfel, vom fi pregatiti atunci cand iPhone va poposi in Romania, folosind experienta utilizatorilor din SUA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×