Steve Jobs ataca Adobe Flash: tehnologia scade viata bateriei pe iPhone, iPad

1.866 ori
<b>Steve Jobs ataca Adobe Flash: tehnologia scade viata bateriei pe iPhone, iPad</b>Un nou articol publicat in Wall Street Journal prezinta un scurt interviu cu Steve Jobs, in care gurul Apple ataca inca o data Adobe Flash player. CEO-ul din Cupertino afirma ca aceasta tehnologie ar scadea viata bateriei pe iPhone si iPad. Motivul pentru...

Un nou articol publicat in Wall Street Journal prezinta un scurt interviu cu Steve Jobs, in care gurul Apple ataca inca o data Adobe Flash player. CEO-ul din Cupertino afirma ca aceasta tehnologie ar scadea viata bateriei pe iPhone si iPad.

Motivul pentru acest handicap este "utilizarea excesiva a procesorului incorporat", iar Steve Jobs aminteste si probleme de securitate declansate de acelasi player Flash. O catalogare extrem de dura vine de la acelasi Jobs, care numeste Flash o "tehnologie moarta". Scaderea de viata a bateriei este drastica, se pare, oficialul Apple afirmand ca un tablet iPad cu Flash la bord va rezista doar 1.5 ore, in loc de 10 ore.

Ca alternativa este propusa tehnologia HTML5, care va fi suportata de Apple prin intermediul codarii clipurilor video in H.264 si va functiona pe baza de JavaScript simplu, care va realiza conversia din mers.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×