HTC Snap scos din cutie si analizat (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.573 ori
<b>HTC Snap scos din cutie si analizat (Video)</b>Matt de la Tracy and Matt a avut ocazia sa puna mana pe o versiune de pre-lansare a terminalului HTC Snap, facandu-i o scurta prezentare handsetului tocmai scos din cutie in clipul de mai jos: Telefonul are o grosime mai mica de 12 mm si vine cu o baterie...

Matt de la Tracy and Matt a avut ocazia sa puna mana pe o versiune de pre-lansare a terminalului HTC Snap, facandu-i o scurta prezentare handsetului tocmai scos din cutie in clipul de mai jos:

Telefonul are o grosime mai mica de 12 mm si vine cu o baterie care rezista pana la 8 ore si jumate de convorbire. In cutia sa se afla continutul clasic, un headset, un cablu USB si incarcatorul cu toate adaptoarele necesare, plus telefonul. Din aceasta analiza a lui Matt aflam ca daca sunteti fani ai tastaturii si designului BlackBerry, il veti aprecia pe Snap la adevarata sa valoare.

De asemenea, Matt ne informeaza ca varianta de retail a telefonului va sosi pe piata in urmatoarele saptamani, dar banuim ca doar peste Ocean. HTC Snap ruleaza Windows Mobile 6.1 Standard si vine cu un procesor Qualcomm MSM 7225 de 528 MHz, 192 MB RAM, 256 MB ROM si un display TFT LCD cu diagonala de 2.4 inchi.

Printre specificatile sale se mai numara o camera de 2 megapixeli, GPS, WiFi, Bluetooth 2.0 si suport pentru conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE si HSDPA 7.2 Mbps.

[Via: Mobilitysite.com]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×