Nokia 5900 XpressMusic, o aparitie misterioasa in noul Star Trek? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.279 ori
<b>Nokia 5900 XpressMusic, o aparitie misterioasa in noul Star Trek? (Video)</b>Stim cu totii ca noul film Star Trek sa pregateste sa faca furori, dar iata ca aflam ca Nokia isi face reclama prin intermediul acestei pelicule, incluzand in ea un nou telefon cu touchscreen. Sa fie modelul misterios mult-asteptatul 5900 XpressMusic?...

Stim cu totii ca noul film Star Trek sa pregateste sa faca furori, dar iata ca aflam ca Nokia isi face reclama prin intermediul acestei pelicule, incluzand in ea un nou telefon cu touchscreen. Sa fie modelul misterios mult-asteptatul 5900 XpressMusic?

Dupa ce am aflat ca va exista un Nokia 5800 XpressMusic, editia Star Trek, dotat cu o aplicatie phaser si l-am vazut pe 5800 in premiera in ultimul film Batman, The Dark Knight, iata ca departamentul de marketing al finlandezilor da o noua lovitura. De parca asta nu ar fi de ajuns, cu nici o luna in urma depistam un handset care aducea cu Nokia Aeon in filmul Echelon Conspiracy.

In cazul lui Star Trek, asistam la o scena (pe care o puteti urmari mai jos), care il prezinta pe capitanul James Kirk, la o varsta frageda, in timp ce conduce un automobil si foloseste un handset modern. Logo-ul Nokia este vizibil clar, iar terminalul dispune de un ecran touch de mari dimensiuni si finisaj cromat stil oglinda. Specificatiile terminalului sunt necunoscute inca, dar scena de mai sus face toti banii.

[Via: Symbian-freak.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×