Romtelecom lanseaza abonamentul Voce Relaxat: tarif unic fix/mobil, national/international

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 2.674 ori
<b>Romtelecom lanseaza abonamentul Voce Relaxat: tarif unic fix/mobil, national/international</b>Romtelecom a anuntat astazi lansarea abonamentului Voce Relaxat, la pretul de 12.85 euro (TVA inclus) si sosind cu un tarif unic de 47.6 eurocenti/minut, indiferent de reteaua in care vorbiti (fixa sau mobila). In plus, tariful se aplica atat in Romania,...

Romtelecom a anuntat astazi lansarea abonamentului Voce Relaxat, la pretul de 12.85 euro (TVA inclus) si sosind cu un tarif unic de 47.6 eurocenti/minut, indiferent de reteaua in care vorbiti (fixa sau mobila).

In plus, tariful se aplica atat in Romania, cat si in toate tarile Uniunii Europene, Statele Unite si Canada. Daca va abonati la noul serviciu pana in data de 30 iunie 2009, veti beneficia de un pret promotional de 11.66 euro (TVA inclus). Aflati si ca la contractele pe un an primele 3 luni ale abonamentului sunt gratuite.

Daca va abonati pe cel putin 2 ani, veti beneficia de 6 luni gratuite de utilizare a servicului, plus un bonus constituit de un telefon fara fir. Abonamentul mai include si 60 de minute gratuite pe luna catre orice retea fixa/mobila din Romania, retelele fixe din UE si retelele fixe si mobile din Canada si SUA.

[Via:  Pescurt.ro]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×