HTC Supersonic, un HTC HD2 cu suport WiMAX si Android?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.615 ori
<b>HTC Supersonic, un HTC HD2 cu suport WiMAX si Android?</b>Aflam cu cateva saptamani in urma ca operatorul american Sprint a scapat pe web lista sa cu telefoane pe care le va lansa in 2010, printre acestea numarandu-se si modelul HTC A9292. Aparent, acest misterios telefon, care suporta conectivitate WiMAX ar fi...

Aflam cu cateva saptamani in urma ca operatorul american Sprint a scapat pe web lista sa cu telefoane pe care le va lansa in 2010, printre acestea numarandu-se si modelul HTC A9292. Aparent, acest misterios telefon, care suporta conectivitate WiMAX ar fi de fapt HTC HD2, intr-o varianta ce ruleaza Android OS.

Numele de cod al lui HD2 in varianta cu OS-ul produs de Google este HTC Supersonic, denumire mentionata si in lista de telefoane HTC ce ruleaza Android. Handsetul este identic cu HTC HD2, fiind dotat cu un display de 4.3 inchi, plus un procesor rapid (care ramane un mister deocamdata) si o carcasa foarte subtire.

Aflam si ca acest model va sosi cu un mic suport, ideal pentru vizualizarea filmelor in format landscape si ca terminalul va rula Android 2.1 si va folosi interfata HTC Sense. Sursa care a scapat informatia afirma ca deocamdata telefonul are probleme de software, dar suntem siguri ca HTC Supersonic va fi un handset incredibil, in special datorita ecranului, procesorului si vitezei conexiunii WiMAX.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×