HTC Surround va primi actualizarea la Windows Phone NoDo În curând

1.347 ori
<b>HTC Surround va primi actualizarea la Windows Phone NoDo În curând</b>Microsoft a confirmat recent că după actualizarea terminalelor Samsung Focus și LG Quantum cu software-ul NoDo și modelul HTC Surround va primi un tratament similar. Este vorba despre pachetul software care aduce, printre altele copy/paste pe Windows...

Microsoft a confirmat recent că după actualizarea terminalelor Samsung Focus și LG Quantum cu software-ul NoDo și modelul HTC Surround va primi un tratament similar. Este vorba despre pachetul software care aduce, printre altele copy/paste pe Windows Phone 7.

în plus, HTC Surround va primi și pre-actualizarea inițială din februarie și apoi NoDo, update lansat în martie. Să sperăm că lucrurile vor sta mai bine decât în cazul primelor variante de update-uri, care au cauzat probleme cu unele modele de telefoane Samsung. Următoarea actualizare oficială va fi cea la versiunea Mango, numită de unii și Windows Phone 7.5.

Aceasta va aduce îmbunătățiri semnificative experienței WP7, oferind suport pentru multitasking, integrând Twitter în hubul People și incluzand un nou Internet Explorer Mobile. Dacă nu sunteți familiar cu modelul Surround, aflați că acest terminal HTC de 165 de grame vine cu un ecran touch de 3.8 inchi, procesor de 1 GHz, 16 GB memorie internă, dar adevăratul său atuu este difuzorul de dimensiuni impresionante din secțiunea glisantă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×