Samsung Galaxy S II disponibil În Coreea de Sud, În alte 120 de țări În curând

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.183 ori
<b>Samsung Galaxy S II disponibil În Coreea de Sud, În alte 120 de țări În curând</b>Astăzi începe "invazia" lui Samsung Galaxy S II, succesorul telefonului care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut. Cu așteptări foarte mari și specificații impresionante, terminalul a fost lansat astăzi în Coreea de Sud, unde va fi...

Astăzi începe "invazia" lui Samsung Galaxy S II, succesorul telefonului care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut. Cu așteptări foarte mari și specificații impresionante, terminalul a fost lansat astăzi în Coreea de Sud, unde va fi vândut de către 3 mari operatori locali: SKT, KT și LG U+.

Handsetul va debuta în România în a doua jumătate a lunii mai prin Vodafone și aflăm că după lansarea din Coreea, nu mai puțin de 120 de țări vor întâmpina noul Galaxy S, prin intermediul a 140 de operatori. Reclame pentru acest smartphone au apărut deja pe web și la TV în unele țări, astfel că rămâne doar o chestiune de timp până ce veți vedea acest superb terminal dual core cu procesor de 1.2GHz în teste la Mobilissimo.ro.

Samsung Galaxy S II disponibil În Coreea de Sud, În alte 120 de țări În curând

Vă reamintim că acest telefon a fost prezentat în premieră în februarie la Mobile World Congress 2011 și că este unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, cu o grosime de doar 8.5 mm. Primele preview-uri ale acestui model arată că bateria sa poate rezista chiar și două zile, în condiții de utilizare intensivă.

Veți achiziționa un astfel de model?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×