Samsung Galaxy S II disponibil În Coreea de Sud, În alte 120 de țări În curând

2.230 ori
<b>Samsung Galaxy S II disponibil În Coreea de Sud, În alte 120 de țări În curând</b>Astăzi începe "invazia" lui Samsung Galaxy S II, succesorul telefonului care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut. Cu așteptări foarte mari și specificații impresionante, terminalul a fost lansat astăzi în Coreea de Sud, unde va fi...

Astăzi începe "invazia" lui Samsung Galaxy S II, succesorul telefonului care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut. Cu așteptări foarte mari și specificații impresionante, terminalul a fost lansat astăzi în Coreea de Sud, unde va fi vândut de către 3 mari operatori locali: SKT, KT și LG U+.

Handsetul va debuta în România în a doua jumătate a lunii mai prin Vodafone și aflăm că după lansarea din Coreea, nu mai puțin de 120 de țări vor întâmpina noul Galaxy S, prin intermediul a 140 de operatori. Reclame pentru acest smartphone au apărut deja pe web și la TV în unele țări, astfel că rămâne doar o chestiune de timp până ce veți vedea acest superb terminal dual core cu procesor de 1.2GHz în teste la Mobilissimo.ro.

Samsung Galaxy S II disponibil În Coreea de Sud, În alte 120 de țări În curând

Vă reamintim că acest telefon a fost prezentat în premieră în februarie la Mobile World Congress 2011 și că este unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, cu o grosime de doar 8.5 mm. Primele preview-uri ale acestui model arată că bateria sa poate rezista chiar și două zile, în condiții de utilizare intensivă.

Veți achiziționa un astfel de model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×