iPhone 6 va folosi un display Sharp p-Si LCD? În producție din 2012!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.475 ori
<b>iPhone 6 va folosi un display Sharp p-Si LCD? În producție din 2012!</b>Vestea despre colaborarea Apple cu Sharp vine direct din Japonia, prin intermediul publicației locale Nikkan, deci suntem tentați să îi dăm crezare. Aflați că Apple intenționează ca anul viitor să lanseze un așa-numit iPhone 6 dotat cu noua...

Vestea despre colaborarea Apple cu Sharp vine direct din Japonia, prin intermediul publicației locale Nikkan, deci suntem tentați să îi dăm crezare. Aflați că Apple intenționează ca anul viitor să lanseze un așa-numit iPhone 6 dotat cu noua generație de display-uri p-Si LCD, dacă informațiile sunt reale.

Este vorba despre o tehnologie "polisilicon cu temperatură scăzută", care va permite crearea de ecrane de nouă generație, cu un consum mai redus și cu dimensiuni scăzute. Un p-Si LCD folosește un TFT fabricat din silicon policristalin, micșorând astfel grosimea ecranului și lăsând mai mult loc pentru alte componente.

Se pare că producția acestor ecrane va fi demarată de Sharp din 2012, acesta fiind noul partener al producătorului de iPhone-uri. Un alt avantaj al tehnologiei p-Wi este faptul că poate afișa culori mai vii și că este mai rezistent decât ecranele standard. Să vedem cum va afecta această veste partenerii Apple și ne întrebăm dacă alte companii din domeniu vor plusa cu alte tehnologii de ultimă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×