HTC Tiara va fi primul telefon cu Windows Phone 8 GDR2 instalat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.352 ori
<b>HTC Tiara va fi primul telefon cu Windows Phone 8 GDR2 instalat</b>După ce a lansat HTC One compania taiwaneză din spatele acestui device nu a dat vreun semn că ar pregăti și celelalte modele care apăruseră pe web, HTC M4 și G2. în schimb, se pare că ar pregăti un terminal Windows Phone foarte interesant, pe...

După ce a lansat HTC One compania taiwaneză din spatele acestui device nu a dat vreun semn că ar pregăti și celelalte modele care apăruseră pe web, HTC M4 și G2. în schimb, se pare că ar pregăti un terminal Windows Phone foarte interesant, pe numele de Tiara.

HTC Tiara ar urma să fie primul terminale Windows Phone 8 GDR2, adică al doilea update al platformei WP8 de la debutul sau toamna trecută. De menționat și că noul handset nu va adopta același design ca și HTC One și nu va avea nici dotări prea impresionante. Tiara va folosi un procesor dual core Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB RAM și un display WVGA LCD 2 de 4.3 inch.

Alte dotări includ 8 GB memorie internă, camera de 8 MP în spate, camera frontală de 1.6 MP și baterie de 1800 mAh. Că dotări acest model amintește de recent lansatul HTC One SV și se pare că HTC Tiara ar trebui să fie gata de debut în luna mai, probabil momentul în care vom primi și update-ul la Windows Phone 8 GDR2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×