Romii iubesc telefoanele, telefoanele frantuzesti nu ii iubesc pe romani

1.336 ori
<b>Romii iubesc telefoanele, telefoanele frantuzesti nu ii iubesc pe romani</b>Un sondaj efectuat recent si finantat de catre UE arata ca mai mult romi din judetul Vrancea poseda telefoane mobile (39.3%) decat frigidere (17.9%). Informatia capata o cu totul alta conotatie, daca aflam ce fac telefoanele si SMS-urile din imaginea...

Un sondaj efectuat recent si finantat de catre UE arata ca mai mult romi din judetul Vrancea poseda telefoane mobile (39.3%) decat frigidere (17.9%). Informatia capata o cu totul alta conotatie, daca aflam ce fac telefoanele si SMS-urile din imaginea romanilor peste hotare, mai ales in Franta.

O adevarata psihoza s-a declansat in "Hexagon", dupa ce a inceput sa circule, ca o gluma proasta cu emo SMS-uri care afirma ca romanii rapesc copii "pentru a le trafica organele". SMS-urile au fost primite de catre elevi ai scolilor frantuzesti, care le-au trimis mai departe, amplificand fenomenul. Pe seama romanilor a fost pusa si disparitia unei fete din statia de metrou Malpasse, incident petrecut in urma cu o luna. Autoritatile franceze incearca sa opreasca transmiterea acestor SMS-uri, mentionand ca nu exista dovezi pentru a incrimina romanii.

Revenind la conationalii nostri minoritari, aflam ca 2.4% dintre romi folosesc un PC (cel putin Vrancea) iar 25% dintre acestia nu detin aparate electronice. La studiu au participat 210 persoane, din localitatile Panciu, Adjud, Racoasa, Vulturu si multe altele, conform site-ul Adevarul.ro. Oare daca mai multi romi ar avea telefoane mobile, oare ar porni o campanie de zvonuri despre "francezii care miros si nu se pricep la fotbal"?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×