Produse evoMAG.ro

Romii iubesc telefoanele, telefoanele frantuzesti nu ii iubesc pe romani

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.150 ori
<b>Romii iubesc telefoanele, telefoanele frantuzesti nu ii iubesc pe romani</b>Un sondaj efectuat recent si finantat de catre UE arata ca mai mult romi din judetul Vrancea poseda telefoane mobile (39.3%) decat frigidere (17.9%). Informatia capata o cu totul alta conotatie, daca aflam ce fac telefoanele si SMS-urile din imaginea...

Un sondaj efectuat recent si finantat de catre UE arata ca mai mult romi din judetul Vrancea poseda telefoane mobile (39.3%) decat frigidere (17.9%). Informatia capata o cu totul alta conotatie, daca aflam ce fac telefoanele si SMS-urile din imaginea romanilor peste hotare, mai ales in Franta.

O adevarata psihoza s-a declansat in "Hexagon", dupa ce a inceput sa circule, ca o gluma proasta cu emo SMS-uri care afirma ca romanii rapesc copii "pentru a le trafica organele". SMS-urile au fost primite de catre elevi ai scolilor frantuzesti, care le-au trimis mai departe, amplificand fenomenul. Pe seama romanilor a fost pusa si disparitia unei fete din statia de metrou Malpasse, incident petrecut in urma cu o luna. Autoritatile franceze incearca sa opreasca transmiterea acestor SMS-uri, mentionand ca nu exista dovezi pentru a incrimina romanii.

Revenind la conationalii nostri minoritari, aflam ca 2.4% dintre romi folosesc un PC (cel putin Vrancea) iar 25% dintre acestia nu detin aparate electronice. La studiu au participat 210 persoane, din localitatile Panciu, Adjud, Racoasa, Vulturu si multe altele, conform site-ul Adevarul.ro. Oare daca mai multi romi ar avea telefoane mobile, oare ar porni o campanie de zvonuri despre "francezii care miros si nu se pricep la fotbal"?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×