Telefonul Nokia 5730 XpressMusic scapa pe Internet, include tastatura QWERTY

5.378 ori
<b>Telefonul Nokia 5730 XpressMusic scapa pe Internet, include tastatura QWERTY</b>Desi Nokia nu a anuntat acest telefon, 5730 XpressMusic a fost deja analizat de catre rusii de la Mobile-review. In mod surprinzator avem de-a face cu un telefon muzical cu tastatura full QWERTY si un look ce aminteste de modelul E75. Conform celor de la...

Desi Nokia nu a anuntat acest telefon, 5730 XpressMusic a fost deja analizat de catre rusii de la Mobile-review. In mod surprinzator avem de-a face cu un telefon muzical cu tastatura full QWERTY si un look ce aminteste de modelul E75.

Conform celor de la Mobile-review, telefonul va sosi la un pret accesibil, 220 de euro, fiind astfel o alternativa ieftina pentru terminale ca XPERIA X1 sau HTC Touch Pro. Lista de specificatii a lui Nokia 5730 XpressMusic dezvaluie un telefon modest de nivel mediu, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, autofocus si blitz, Symbian S60 si 140MB de memorie interna.

Printre dotarile handsetului cu functii muzicale se mai numara un display de 2 inchi cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, conectivitate GSM/EDGE (3G lipseste), Bluetooth 2.0 cu A2DP si o baterie care rezista 26 de ore cand vine vorba de playback audio, respectiv 4.55 ore in mod convorbire. Terminalul soseste cu un card de memorie de 8GB si va fi disponibil in magazinele europene din luna aprilie.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×