Rivalul asiatic al lui iPhone include tastatura

1.557 ori
<b>Rivalul asiatic al lui iPhone include tastatura</b>Softbank Japonia este un operator destul de ocupat in aceasta perioada, luand contact cu o piata pe care o tinteste si Apple iPhone. Rivalul terminalului produs de Apple este in acest caz Softbank Fullface 2, un telefon mobil dotat cu un display de mari...

Softbank Japonia este un operator destul de ocupat in aceasta perioada, luand contact cu o piata pe care o tinteste si Apple iPhone. Rivalul terminalului produs de Apple este in acest caz Softbank Fullface 2, un telefon mobil dotat cu un display de mari dimensiuni, dar si un keypad numeric.

SoftBank 921SH este dotat cu o tastatura glisanta plus un navigator in 5 directii. Atunci cand acest terminal este inchis, el seamana izbitor cu o versiune mai subtire de LG Prada, dar suntem siguri ca niciun reprezentant SoftBank nu ar accepta vreodata o asemenea comparatie. Display-ul handsetului este un VGA LCD cu diagonala de 3.2 inch, dar din pacate nu avem de-a face cu un touchscreen, deci comparatia cu iPhone este instantaneu anulata.

Totusi, este de mentionat faptul ca terminalul este dotat cu senzori de miscare. Produs de Sharp, SoftBank 921H include o camera de 3.2 megapixeli, un music player, suport Bluetooth si conectivitate 3G de mare viteza. Evident, un telefon asiatic nu este complet pana ce nu ofera suport pentru serviciile de televiziune mobila, in acest caz 1Seg. Telefonul va fi disponibil din luna martie a acestui an, in variante de culoare aurie, neagra, alba, albastra si roz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×