Oppo Find 9 îşi arată faţa într-o nouă randare, după o lungă absenţă

1.124 ori
<b>Oppo Find 9 îşi arată faţa într-o nouă randare, după o lungă absenţă</b>Oppo Find 9 e subiect de zvonuri şi scăpări de ani buni, încât aproape că ne luasem gândul de la lansarea sa. Între timp Oppo a pornit noi serii de telefoane şi a prezentat inovaţii la showuri tech, precum încărcare ultra rapidă VOOC sau zoom optic 5X..

Oppo Find 9 e subiect de zvonuri şi scăpări de ani buni, încât aproape că ne luasem gândul de la lansarea sa. Între timp Oppo a pornit noi serii de telefoane şi a prezentat inovaţii la showuri tech, precum încărcare ultra rapidă VOOC sau zoom optic 5X pe un modul nou. Acum Oppo Find 9 revine în peisaj printr-o scăpare de randare pe Weibo.

El este succesorul lui Oppo Find 7, lansat tocmai în martie 2014, deci se lasă aşteptat enorm. Nu ne declarăm prea entuziasmaţi de acest design, pentru că ar putea fi doar un concept la urma urmei. Ideea amplasării de logo pe "bărbia" telefonului nu prea se mai poartă totuşi în ziua de azi. Ca format Oppo Find 9 aduce cu un Sharp Aquos Crystal poate, mai ales că pare să aibă acele muchii ultra înguste.

Ultimele scăpări asociau handset-ului dotări destul de standard pentru un flagship al acestui an sau al anului 2016: ecran de 5.5 sau 5.7 inch Quad HD, 4 sau 6 GB RAM şi procesor Snapdragon (835 cel mai probabil). Oppo Find 9 apăruse şi în benchmark-uri anul trecut, cu procesor Snapdragon 820 şi venea în versiuni Find 9 şi Find 9a, după modelul lui Find 7 de altfel.

Misterul continuă să planeze... dar ceva îmi spune că seria Find a ajuns la final totuşi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×