HTC U11: Designul lui U Ultra perfecţionat, compactat, are sens

1.294 ori
<b>HTC U11: Designul lui U Ultra perfecţionat, compactat, are sens</b>HTC U Ultra a polarizat pe toată lumea cu designul sau lucios, curbat şi care prinde lumina în moduri unice. HTC U11 a preluat feedbackul şi l-a utilizat în mod înţelept, păstrând jocurile de lumină, dar făcând totuşi terminalul mai compact şi mai comod.

HTC U Ultra a polarizat pe toată lumea cu designul sau lucios, curbat şi care prinde lumina în moduri unice. HTC U11 a preluat feedbackul şi l-a utilizat în mod înţelept, păstrând jocurile de lumină, dar făcând totuşi terminalul mai compact şi mai comod.

Avem în continuare o combinaţie de rama metalică şi două panouri curbate 3D din sticlă, în faţă şi spate. HTC numeşte abordarea "3D Liquid Surface" şi eu vă invit să vă imaginaţi aici un soi de piatră lucioasă de rău, transformată în panou de sticlă. Telefonul este rezistent la apă şi praf, în regim IP67, o premieră pentru flagship-urile HTC din seria principală.

HTC U11 măsoară 7.9 mm, adică la fel că Galaxy S7 de exemplu şi mai subţire cu 0.1 mm decât HTC U Ultra. Este totuşi mai gros decât cei 7.3 mm ai lui iPhone 7 Plus. Cântăreşte 169 de grame, ceea ce nu e rău la o diagonală de 5.5 inch. U Ultra cantarea 170 de grame, iar iPhone 7 Plus 188 grame, deci stăm bine. Rămâne puţin alunecos, având tendinţa de a "se scurge" de pe o suprafaţă care e chiar şi foarte puţin înclinată.

Varianta de culoarea neagră tinde să fie şi puţin magnet de amprente şi grăsime. Fascinaţia pentru felul în care prinde lumina spatele din sticlă rămâne valabilă aici şi poate polariza publicul, dar ceva îmi spune că 80% din persoane o să aprecieze această abordare. HTC U11 vine pe argintiu, albastru, negru, alb sau roşu şi este un telefon destul de lat, deci utilizarea cu o singură mână nu e cea mai uşoară din lume.

HTC U11 e până la urmă un telefon - bibelou, în sensul că arată foarte bine, dar trebuie să ai şi grijă să nu îl scapi, pentru că e alunecos. O husă e o idee bună, mai ales că primim una la pachet.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×