OnePlus 5T începe să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo prin OxygenOS 5.0.2 (Changelog)

2.908 ori
<b>OnePlus 5T începe să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo prin OxygenOS 5.0.2 (Changelog)</b>Multă lume s-a mirat că OnePlus 5T nu a sosit cu Android 8.0 Oreo la bord, mai ales că a debutat spre finalul anului 2017. OnePlus a ascultat acest feedback şi doleanţa şi a lucrat luni întregi împreună cu comunitatea şi dezvoltatorii la un update pentru

Multă lume s-a mirat că OnePlus 5T nu a sosit cu Android 8.0 Oreo la bord, mai ales că a debutat spre finalul anului 2017. OnePlus a ascultat acest feedback şi doleanţa şi a lucrat luni întregi împreună cu comunitatea şi dezvoltatorii la un update pentru Oxygen OS bazat pe Oreo. Acum a venit şi momentul actualizării oficiale.

OnePlus 5T începe să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo prin OxygenOS 5.0.2 (Changelog)

Au existat multiple faze beta pentru OS, iar acum softul final este disponibil. În mod inedit OnePlus 5, OnePlus 3 şi 3T au primit deja Android 8.0 Oreo încă din noiembrie anul trecut, aşa că întârzierea softului pe OnePlus 5T e oarecum inexplicabilă. Luna trecută OxygenOS 5.0.2 a fost lansat în faza beta, dar a fost rapid retras din cauza unor bug-uri.

În această săptămână primele cazuri de apariţie oficială a softului au fost semnalate încă de miercuri. Noul soft aduce schimbări de UI, patch-uri pentru Spectre şi Meltdown, dar şi noi versiuni de aplicaţii de sistem. Iată cum arată changelog-ul:

Sistem:

  • Upgrade la Android 8.0 Oreo
  • Design nou pentru Quick Settings
  • Bug fix-uri şi îmbunătăţiri de funcţionare
  • Security patch pentru CPU: CVE-2017-13218

Aplicaţii:

  • Launcher actualizat la versiunea 2.2
  • Gallery actualizata la versiunea 2.0
  • Weather actualizata la versiunea 1.9
  • File Manager actualizat la versiunea 1.7.6

Altele:

Volumul pentru headset-uri a fost ajustat pentru a se alinia cu reglementările europene pentru voltaj. Volumul poate părea mai scăzut pentru unii. A fost adăugat un APK numit Mkey, o resursă de font specială pentru India.

Actualizarea vine în valuri, dar avem confirmarea pe grupul Mobilissimo de pe Facebook că updatul a sosit și la noi. Vă invităm să ne semnalaţi în comentarii dacă aţi primit și voi actualizarea şi ce noutăţi aţi mai găsit în soft, eventual cum se mişca OnePlus 5T după update.

UPDATE: Puteți afla de aici cum puteți actualiza chiar acum OnePlus 5T la Oreo în România!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×