Primele telefoane HTC care primesc Android 8.0 Oreo sunt HTC U11, U Ultra și HTC 10!

2.058 ori
<b>Primele telefoane HTC care primesc Android 8.0 Oreo sunt HTC U11, U Ultra și HTC 10!</b>Am aflat ieri faptul că BlackBerry KeyOne va primi în perioada următoare actualizarea la Android 8.0 Oreo, iar acum și HTC face un anunț similar. Descoperim că pe lista primelor terminale taiwaneze ce se vor bucura de Oreo se află HTC 10, HTC U11

Ziua eclipsei ne-a adus și lansarea oficială a lui Android 8.0 Oreo, release ce debutează în premieră pe terminalele Pixel de anul trecut și pe unele modele Nexus. Această versiune a sistemului de operare va ajunge și pe alte smartphone-uri non-Google, BlackBerry KeyONE fiind unul dintre terminalele pentru care a fost confirmată actualizarea. Acum și HTC face un anunț similar și aflăm care sunt primele smartphone-uri taiwaneze pregătite de update.

HTC

Ei bine, printre acestea se numără HTC U11, HTC U Ultra și nu în ultimul rând HTC 10. Anunțul vine din partea filialei HTC SUA, dar totuși ne așteptăm ca inițial să vedem update-ul oferit în țara de baștină. Nu este însă dezvăluită data la care vom vedea Android 8.0 Oreo distribuit pentru smartphone-urile mai sus menționate, cu toate că noi am dori să vedem acest lucru pus în practică până la final de an.

Posibil ca și alte terminale HTC să primească actualizarea în 2018, modele precum HTC 10 Lifestyle și U Play fiind oarecum favorizate să spunem. Dacă Android Oreo ajunge și pe terminalele HTC de buget nu se știe dar urmărim cu atenție ce are de spus compania taiwaneză. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×