Samsung Galaxy Note 8 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo în SUA de abia acum

1.250 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo în SUA de abia acum</b>Undeva la mijlocul acestei luni scriam că actualizarea la Android 8.0 Oreo a ajuns pe Galaxy Note 8 în Franţa, după ce indicii despre sosirea sa apăreau tot mai clar la începutul lunii. Acum aflăm că de abia în ultimele zile actualizarea software a fost s

Undeva la mijlocul acestei luni scriam că actualizarea la Android 8.0 Oreo a ajuns pe Galaxy Note 8 în Franţa, după ce indicii despre sosirea sa apăreau tot mai clar la începutul lunii. Acum aflăm că de abia în ultimele zile actualizarea software a fost semnalata în SUA.

E vorba despre utilizatori ai phablet-ului în reţelele operatorilor AT&T, Verizon şi Sprint. Oreo a fost ultima mare actualizare pentru terminalele Android, fiind distribuită spre producătorii de telefoane din data de 21 august 2017, deci Samsung a avut tot timpul din lume să se adapteze. Aducea suport pentru notification dots, mod picture in picture, canale de notificări, snooze pentru notificări, Play Protect şi Project Treble.

Ultima lună ne-a adus în sfârşit Oreo pe Galaxy S8 şi S8+, inclusiv în România, iar acum vine şi pe Galaxy Note 8. Actualizarea a fost semnalată şi pe terminale din Europa, inclusiv în România, dar întârzierea rămâne nejustificat de mare. Pe de altă parte, revenind la SUA, cei care au cumpărat telefoanele Note 8 din Microsoft Store îşi vor primi pachetul software abia luna viitoare, spre final.

Şi nu, Treble nu a fost inclus de această dată pe Note 8, deşi pe hârtie ar putea fi disponibil. Îl găsim doar pe Galaxy S9 şi S9+. Asta înseamnă că Android P va sosi foarte târziu pe Note 8.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×