HTC Volantis (Nexus 9) primește certificare În Coreea de Sud

994 ori
<b>HTC Volantis (Nexus 9) primește certificare În Coreea de Sud</b>Deși ne așteptam ca anul acesta în cadrul conferinței Google I/O să debuteze o nouă tabletă din gama Nexus, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, există posibiltatea ca Google să anunțe o nouă astfel de tabletă până la...

Deși ne așteptam ca anul acesta în cadrul conferinței Google I/O să debuteze o nouă tabletă din gama Nexus, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, există posibiltatea ca Google să anunțe o nouă astfel de tabletă până la sfârșitul acestui an, device despre care zvonurile afirmă că va fi numit Nexus 9.

Dacă stăm bine să ne gândim, ne vom aminti că acest presupus Nexus 9 a fost vehiculat destul destul de mult în lunile precedente, tabletă despre care se sugerează că este dezvoltată în parteneriat cu HTC. Aceasta a ajuns de nenumărate ori pe web fie sub denumirea HTC Volantis, fie sub numele Flounder.

HTC Volantis (Nexus 9)

Recent, tableta în cauză pregătită de HTC a primit certificare din partea RRA, Agenția de Certificare Radio din Coreea de Sud, autoritate similară cu FCC - SUA. Cu toate acestea, în documentul de certificare de mai sus nu putem observa mare lucru, ci doar denumirea companiei și numărul de serie al tabletei (0P82100), număr ce se potrivește cu scăpările anterioare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×