HTC Windows Phone 8X acum cu o reducere importantă la evoMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.809 ori
<b>HTC Windows Phone 8X acum cu o reducere importantă la evoMAG.ro!</b>Unul dintre modelele Windows Phone cele mai apreciate de către noi a fost HTC Windows Phone 8X, care primește astăzi o reducere însemnată de la evoMAG.ro. Handsetul se vinde acum cu un preț redus cu 6%. Am testat terminalul la începutul acestui an,...

Unul dintre modelele Windows Phone cele mai apreciate de către noi a fost HTC Windows Phone 8X, care primește astăzi o reducere însemnată de la evoMAG.ro. Handsetul se vinde acum cu un preț redus cu 6%.

Am testat terminalul la începutul acestui an, atunci când el costă 2.299 lei, iar acum prețul este de doar 989 lei printr-o promoție specială. La review-ul Mobilissimo.ro, acest smartphone a obținut nota de 8.66 din 10, iar punctele pozitive au fost designul atractiv, calitatea audio excelentă și cameră bună la fotografiere, aproape de nivelul lui HTC One S.

și luminozitatea ecranului și funcționarea fără lag au fost aspecte pozitive. Terminalul vine cu un procesor Qualcomm MSM8960 Snapdragon dual core de 1.5 GHz, un display SLCD 2 de 4.3 inch cu rezoluție 720p, 16 GB memorie internă și 1 GB RAM. Din păcate nu avem și slot microSD la bord, iar în spate găsim o cameră de 8 MP cu captura video 1080p.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×