O posibilă imagine cu noul phablet Nokia Lumia 1520 Își face apariția pe web

999 ori
<b>O posibilă imagine cu noul phablet Nokia Lumia 1520 Își face apariția pe web</b>La finalul lunii viitoare Nokia are programat un eveniment de anvergură la New York, în cadrul cărui ar putea prezenta primele sale terminale cu ecran mare. E vorba atât despre o tabletă, cât și despre un phablet, precum cel pe care îl vedeți mai...

La finalul lunii viitoare Nokia are programat un eveniment de anvergură la New York, în cadrul cărui ar putea prezenta primele sale terminale cu ecran mare. E vorba atât despre o tabletă, cât și despre un phablet, precum cel pe care îl vedeți mai jos.

Zilele trecute @evleaks anunța ca faimosul Nokia Bandit, phablet de 6 inch va fi de fapt numit oficial Nokia Lumia 1520. Terminalul va rula Windows Phone 8 GDR3 probabil, iar astăzi descoperim prima imagine hands on cu acest nou venit. El este plasat lângă un Lumia 1020 de dragul comparației și astfel deducem că acest device e uriaș.

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520 va integra un ecran uriaș, de 6 inch, cu rezoluție Full HD, un corp din policarbonat și o cameră de 20 megapixeli cu tehnologie Pureview. La interior vom avea un procesor Snapdragon quad core, care va rula Windows Phone 8 GDR3. Designul acestui nou produs este tipic pentru seria Lumia și observăm și faptul că datorită mărimii ecranului putem pune un tile lat lângă unul normal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×