HTC Zara apare Într-o nouă imagine: o evoluție a designului lui One

1.302 ori
<b>HTC Zara apare Într-o nouă imagine: o evoluție a designului lui One</b>Pe lângă modelele din seria One, HTC pare a fi împrumutat designul acestei serii și unor terminale noi, precum modelul Zara de mai jos. El a ajuns pe web prin intermediul zvonacului @evleaks și difuzoarele din zona frontală amintesc puternic de HTC...

Pe lângă modelele din seria One, HTC pare a fi împrumutat designul acestei serii și unor terminale noi, precum modelul Zara de mai jos. El a ajuns pe web prin intermediul zvonacului @evleaks și difuzoarele din zona frontală amintesc puternic de HTC One.

Despre HTC Zara am mai auzit în trecut, deși e posibil ca acest nume de cod să fi fost aplicat altui terminal. Nou venitul adopta un ecran qHD de 4.5 inch, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD, procesor Qualcomm dual core de 1.2 GHz și o cameră de 8 megapixeli. La interior avem o baterie de 2100 mAh, iar Zara rulează Jelly Bean 4.3 cu HTC Sense 5.5 aplicat peste.

Lansarea sa ar urma să aibă loc în trimestrul 4 și pe lângă difuzoarele BoomSound remarc și brandingul Beats, deci parteneriatul HTC - Beats mai durează măcar un trimestru. Interesant e că watermark-ul acestei fotografii indică un cont de Twitter al unui oficial HTC, care a declarat pe Twitter că "a fost trollat". Să fie imaginea reală până la urmă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×