BlackBerry Q5 În oferta Vodafone și Orange

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.577 ori
<b>BlackBerry Q5 În oferta Vodafone și Orange</b>Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar mai există un producător de telefoane mobile. De la începutul anului și-a schimbat denumirea din RIM în BlackBerry și mizează pe un nou sistem de operare numit BlackBerry 10 OS și au lansat trei...

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar mai există un producător de telefoane mobile. De la începutul anului și-a schimbat denumirea din RIM în BlackBerry și mizează pe un nou sistem de operare numit BlackBerry 10 OS și au lansat trei telefoane disponibile și în țara noastră. BlackBerry Q5 se adaugă lui BlackBerry Z10 și Q10. Am forțat nota un pic. BlackBerry nu mai este jucătorul de acum ceva ani de zile și boom-ul smartphone-urilor din ultimii 2 - 3 ani de zile putem spune că a prins compania canadiană pe picior greșit.

BlackBerry Q5 este un fel de variantă ceva mai ieftină a lui BlackBerry Q10. Integrează un display de 3.1 inch cu rezoluție 720x720 pixeli, procesor Qualcomm dual-core la 1.2 GHz, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. Rulează BlackBerry 10.1 OS. Dispune de 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, 5 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2100 mAh.

a. Vodafone
344 euro fără semnarea unui contract și 1 euro cu abonamentul Red 45 / 45 euro pe lună, 100 de minute internaționale în Europa, 2 GB trafic de date, nelimitat pentru minute și SMS-uri în orice rețea națională, muzică nelimitată cu Zonga, Vodafone Protect antiviurs inclus, Asigurare Mobilă și 25 GB în Vodafone Cloud.

b. Orange
325 euro - prețul la liber și 1 euro cu Pantera 39 / 39 euro pe lună + BlackBerry Unlimited 5 ce adaugă 5 euro pe lună și se face un total de 44 euro, 3000 de minute sau SMS-uri în rețea, 300 de minute naționale și internaționale către fix, 300 SMS-uri naționale, Internet pe mobil nelimitat.

Credeți că mai este loc pentru un smartphone cu BB OS și tastatură qwerty fizică?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×