HTC Zero este numele unui concept deosebit, cu influențe estetice de la One M7 și One M8

1.223 ori
<b>HTC Zero este numele unui concept deosebit, cu influențe estetice de la One M7 și One M8</b>Deși nu este clar dacă HTC va mai lansa un flagship în acest an, asta pe fondul temerilor cu privire la scăderea cererii pe piața smartphone high-end, nu putem să nu visăm la un asemenea device al taiwanezilor

Deși nu este clar dacă HTC va mai lansa un flagship în acest an, asta pe fondul temerilor cu privire la scăderea cererii pe piața smartphone high-end, nu putem să nu visăm la un asemenea device al taiwanezilor. Pentru a ne face o idee asupra modului în care acest device ar putea arăta, astăzi nimeni altul decât ConceptCreator vine cu un concept deosebit de telefon intitulat HTC Zero.

HTC Zero

Încă din start aflăm și vedem cu ochiul liber faptul că device-ul prezentat își trage influențe de la două dintre cele mai populare telefoane ale HTC și anume One M7, respectiv One M8. Observăm cadrul metalic unibody adoptat aici, iar în spate o cameră foto duală cu aceeași aliniere pe care o vedeam în cazul flagship-ului HTC din 2014.

Sunt desigur și elemente moderne aici precum panoul frontal edge-to-edge, spatele din sticlă glossy și decupajul bulină din ecran ce găzduiește camera selfie. Muchiile panoului frontal sunt extrem de înguste și mai vedem în clip prezentate difuzoarele stereo de la bază alături de portul USB-C și microfonul pentru apeluri.

Un asemenea smartphone ar avea și dotări de top la pachet, care după trendurile actuale s-ar transpune într-o astfel de configurație: procesor Snapdragon 855, 8 sau 12 GB RAM, până la 512 GB stocare flash și scanner de amprente integrat în ecran. În clip mai vedem și diferite variante de culoare similare cu ce oferă HTC și în prezent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×