Telefonul pliabil dus la nivelul următor: Innosaem este un concept de telefon pliabil, care se poate alungi, întinde şi extinde (Video)

1.236 ori
<b>Telefonul pliabil dus la nivelul următor: Innosaem este un concept de telefon pliabil, care se poate alungi, întinde şi extinde (Video)</b>Am văzut până acum o sumedenie de brevete pentru telefoane pliabile, dar nici unul atât de bizar precum cel de mai jos. Acest terminal concept, cunoscut sub numele de Innosaem nu doar că se pliază spre interior şi exterior

Am văzut până acum o sumedenie de brevete pentru telefoane pliabile, dar nici unul atât de bizar precum cel de mai jos. Acest terminal concept, cunoscut sub numele de Innosaem nu doar că se pliază spre interior şi exterior, dar se şi poate extinde, alungi şi întinde.

Innosaem

Compania din spatele său se numeşte tot Innosaem şi a realizat clipul de prezentare de mai jos. Firma provine din Coreea de Sud şi afirma că are deja brevete înregistrate local pentru tehnologia aferentă acestui telefon. Atunci când terminalul este pliat oferă o diagonală de 5 inch, dar când îl deschidem ajungem la o diagonală de 6.5 inch, iar dacă tragem de margini chiar la 8.9 inch.

Innosaem

La bază terminalul arată ca orice alt telefon pliabil, cu o balama în mijloc şi posibilitatea de a se închide şi deschide. Diferenţa faţă de alte handseturi de gen e că se pliază spre interior şi exterior şi are un "miez" cilindric ceva mai gros, unde se află componentele de bază. Conceptul de a "trage" de margini pentru a creşte şi mai mult diagonala presupune un mecanism care se poate întinde fie folosind un soi de şine speciale, fie un material elastic care nu cred că s-a inventat încă.

În video vedem şi utilizări ale device-ului în format laptop, cu jumătatea de jos având rol de tastatură şi cea de sus de ecran. Apare până şi conceptul de ecran extern, dar având în vedere cât de rudimentar e clipul şi tranziţiile de clasa a şaptea, tind să cred că e doar un concept şi atât.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×