Telefonul pliabil Sony s-ar putea numi Xperia Fold; Vedem astăzi un concept

1.052 ori
<b>Telefonul pliabil Sony s-ar putea numi Xperia Fold; Vedem astăzi un concept</b>Am auzit că Sony lucrează la un telefon pliabil cunoscut ca Xperia F sau Xperia Fold, iar acum avem ocazia să vedem şi primele randări cu el. Acestea sunt doar sub formă de concept, de la un designer entuziast, pe numele de Metti Farhang

Am auzit că Sony lucrează la un telefon pliabil cunoscut ca Xperia F sau Xperia Fold, iar acum avem ocazia să vedem şi primele randări cu el. Acestea sunt doar sub formă de concept, de la un designer entuziast, pe numele de Metti Farhang.

Xperia Fold Concept

Pliabilul pare destul de alungit în format telefon, ducând cu gândul la aspectul 21:9. Observăm şi o balama care aminteşte puţin de cea a lui Surface Book 2 sau Lenovo Yoga Book, dar într-o variantă hibrid cu cea de pe Huawei Mate X. Avem chiar şi câteva dotări pentru device, precum ecranul de 8.8 inch în format tabletă şi 6.3 inch pentru ecranul "cover".

O randare prezintă terminalul în mod tent, iar acest Xperia Fold aduce panouri AMOLED, 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Vine cu procesor Snapdragon 855 şi o cameră triplă care sună... excesiv: 48 MP + 48 MP + 20 MP. Avem şi 5G şi o baterie de 4500 mAh. Muchiile sunt rezonabil de înguste, iar camera frontală este integrată central pe unul dintre ecrane.

Având în vedere că vorbim de Sony aici, preţul va fi probabil cu câteva sute de euro mai mare decât la Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×