Huawei anunță pregătirea unui smartphone Ascend cu Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  Huawei 823 ori
<b>Huawei anunță pregătirea unui smartphone Ascend cu Windows Phone 8</b>Huawei a făcut un pas mare în lumea bună a telefoanelor inteligente. La prezentarea Windows Phone 8 a fost nominalizat ca partener strategic alături de nume mari ca Nokia sau HTC. Au și dat un comunicat de presă legat de un smartphone Huawei Ascend...

Huawei a făcut un pas mare în lumea bună a telefoanelor inteligente. La prezentarea Windows Phone 8 a fost nominalizat ca partener strategic alături de nume mari ca Nokia sau HTC. Au și dat un comunicat de presă legat de un smartphone Huawei Ascend cu Windows Phone 8 - cel mai nou sistem de operare mobil powered by Microsoft.

2012 este un an plin de realizări pentru Huawei. Acum, suntem gata să încheiem acest an cu o realizare importantă: lansarea primului nostru smartphone care va rula pe platforma Windows Phone. Suntem încântați de relația cu Microsoft care ne va permite să le oferim consumatorilor noștri o paletă și mai largă de smartphone-uri din care să aleagă” a declarat Shao Yang, CMO Huawei Device.

Ne bucurăm să le urăm bun venit celor de la Huawei în familia Windows Phone. Singurul telefon cu Live Tile-uri, Windows Phone, aduce mai aproape oamenii și lucrurile de care îți pasă cel mai mult,” a declarat Terry Myerson, Vicepreședinte al Diviziei Windows Phone la Microsoft. “Cu impresionantele capabilități Huawei la nivel global, putem aduce Windows Phone 8 la mai mulți oameni de pe tot Globul.

Telefonul va fi disponibil la început în Europa, China și SUA. Sunteți pregătiți să cumpărați un Huawei cu Windows Phone 8?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×