Noi designuri de carcasa pentru iPhone 5 indică o grosime de 7.6 mm

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.682 ori
<b>Noi designuri de carcasa pentru iPhone 5 indică o grosime de 7.6 mm</b>în ultima vreme au tot circulat imagini cu iPhone 5, fie unele concept care au păcălit site-uri mari, fie tot felul de schițe și fotografii ale componentelor sale. Deja începe să fie clar că noul iPhone va fi mai lung decât predecesorii săi, cam...

în ultima vreme au tot circulat imagini cu iPhone 5, fie unele concept care au păcălit site-uri mari, fie tot felul de schițe și fotografii ale componentelor sale. Deja începe să fie clar că noul iPhone va fi mai lung decât predecesorii săi, cam la fel de lat și va avea și alte mici modificări de design. Dar cum rămâne cu grosimea?

Pentru standardele din ziua de azi, un iPhone 4S este încă gros și dacă până și HTC, producător de telefoane groase în general a scăzut stacheta cu One S, atunci e cazul că și Apple să facă ceva. Ei bine, astăzi a apărut o serie de schițe pentru carcasele lui iPhone 5, care indică o grosime de doar 7.6 mm. Cei de la Mobile Fun afirmă că nu pot confirma legitimitatea documentelor, dar și faptul că au vorbit deja cu un producător, care a confirmat că sunt reale și că se potrivesc cu informațiile pe care le au deja.

Noul iPhone ar trebui să aibă o grosime de 7.6 mm, să fie lung de 128.83 mm și lat de 58.57 mm, dacă este reală schița. în schimb, iPhone 4S măsoară 9.3 mm grosime, 115.2 mm în lungime și 58.6 mm în lățime, asta ca să vă faceți o idee cam care vor fi modificările. Mobile Fun confirma încă o dată informația atât de des întâlnită pe site-urile de specialitate: faptul că vom avea un conector pentru dock mai mic, aproape de mărimea unui port microUSB. Probabil și difuzoarele vor fi mai mari, după cum se auzea și în urmă cu câteva săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×