Nokia Lumia 800 și 710 vor primi actualizări de software În curând; WP Tango vine pe 27 iunie!

1.300 ori
<b>Nokia Lumia 800 și 710 vor primi actualizări de software În curând; WP Tango vine pe 27 iunie!</b>După cum probabil știți deja, ieri a avut loc marele eveniment Windows Phone Summit, în cadrul căruia Microsoft a anunțat oficial Windows Phone 8 și toate funcțiile sale. Cu această ocazie am aflat că WP8 nu va sosi ca actualizare nici măcar pe...

După cum probabil știți deja, ieri a avut loc marele eveniment Windows Phone Summit, în cadrul căruia Microsoft a anunțat oficial Windows Phone 8 și toate funcțiile sale. Cu această ocazie am aflat că WP8 nu va sosi ca actualizare nici măcar pe modele celebre ca Lumia 800 sau 900, dar va exista un release special, Windows Phone 7.8. Ei bine astăzi aflăm câteva detalii despre alte actualizări viitoare pentru terminalele Windows Phone.

Se pare că li se pregătește un update telefoanelor Nokia Lumia 800 și 710, cel mai probabil versiunea Tango de OS. Acesta ar fi fost testat recent de către Vodafone Australia și ar trebui să aducă tethering, media streaming și funcția de întoarcere a telefonului cu fața în jos pentru a-l trece în mod Silențios. Actualizarea va sosi la nivel global de pe 27 iunie și rolul său este în special de a oferi compatibilitate cu noile funcții și aplicații anunțate pentru telefoanele Lumia recent.

și apoi nu putem uita de Windows Phone 7.8, care va aduce o parte din funcțiile lui WP8 pe terminalele puțin mai vechi. Dacă sunteți curioși ce funcții noi primește Lumia, printre ele se număra câteva noi opțiuni ale camerei, cum ar fi Smart Group Shot, Action Shot, Panorama sau Self Timer. Prima permite realizarea de fotografii ale grupurilor de persoane mai eficient, a doua permite o captură mai bună a fotografiilor în acțiune, în vreme ce ultimele 2 sunt destul de clare și fără explicații. O altă funcție nouă este partajarea de contacte prin SMS sau email și posibilitatea de a impune limite la traficul de date sau minute de convorbiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×