Facebook Portal și Portal+ sunt două noi boxe inteligente cu ecran tactil, axate pe apeluri video

523 ori
<b>Facebook Portal și Portal+ sunt două noi boxe inteligente cu ecran tactil, axate pe apeluri video</b>Din această toamnă și cei de la Facebook intră pe piața boxelor inteligente odată cu lansarea produselor numite Portal și Portal+ pe care le vedeți în imaginile de mai jos. Acestea se bazează pe asistentul virtual Amazon Alexa și vin echipate cu

O lansare foarte interesantă vine în aceste zile din partea Facebook, companie care anunță debutul boxelor inteligente numite Facebook Portal și Facebook Portal+. Acestea sunt axate pe conversațiile video și vin echipate cu ecran tactil pentru interacțiune după cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Ce dotări au aceste device-uri și la ce sume vor fi comercializate aflați în continuare!

Facebook Portal

Primul de pe listă este Portal, device-ul standard din acest duo care vine echipat cu un ecran HD de 10.1 inch (1280 x 720 pixeli) și difuzoare stereo de 10W. Oferă 4 microfoane pentru a prelua comenzile vocale, iar pentru convorbirile video folosește o cameră frontală de 12 megapixeli cu lentile wide astfel încât la interacțiune pot lua parte și mai multe persoane din același cadru. 

Facebook Portal

Cât despre varianta Plus, aceasta aduce un mega display de 15.6 inch cu rezoluție Full HD, fix cât un laptop - ecran ce va putea fi orientat fie orizontal, fie vertical în funcție de preferințe. Dispune de aceeași cameră frontală de 12 megapixeli pentru apeluri video, de 4 microfoane și de un sistem stereo de 20W cu două tweetere și un woofer la pachet.

Ambele boxe se axează pe interacțiunea video folosind Messenger, dar există și suport pentru streaming video și audio folosind soluții precum Facebook Watch, Food Network, Spotify, Pandora, iHear Radio, Newsy dar și Spotify. Asistentul vocal oferit aici este Amazon Alexa și aflăm că la pachet cu boxele vor fi oferite și accesorii cover pentru a acoperi camera web la nevoie.

O boxă Facebook Portal costă 199 dolari, sau 298 dolari dacă alegeți un pachet format din 2 bucăți. Modelul Plus costă în schimb 349 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×