OS-ul Huawei cunoscut sub numele de cod "Project Z" este departe de a fi finalizat

1.037 ori
<b>OS-ul Huawei cunoscut sub numele de cod "Project Z" este departe de a fi finalizat</b>Deși Huawei se laudă că OS-ul său mobil alternativă la Android-ul Google ar fi gata de lansare chiar în această toamnă, se pare că în realitate lucrurile nu sunt chiar atât de roz. Se vehiculează faptul că numele acestui sistem

Deși Huawei se laudă că OS-ul său mobil alternativă la Android-ul Google ar fi gata de lansare chiar în această toamnă, se pare că în realitate lucrurile nu sunt chiar atât de roz. Se vehiculează faptul că numele acestui sistem de operare va fi HongMeng OS, dar denumirea reprezintă unul dintre cele mai mici detalii pe care Huawei trebuie să le rezolve, asta dacă informațiile sosite astăzi sunt adevărate. 

Aflăm că Huawei a început dezvoltarea acestui OS încă din 2012 atunci când ZTE era investigată de către SUA și că la nivel intern acest produs software este cunoscut sub numele de cod "Project Z". Nu asta reprezintă totuși informația principală dezvăluită astăzi, ci vestea că OS-ul este departe de a fi finalizat după cum au aflat cei de la publicația The Information.

Sistemul de operare încă nu este pregătit pentru o distribuire în masă, dar există speculații cu privire la faptul că restricțiile recente plasate asupra Huawei i-au făcut pe chinezi să grăbească procesul de dezvoltare. În ultimele ore am mai aflat și faptul că Huawei ar fi gata să înlocuiască Play Store cu Aptoide în cazul în care se merge pe ruta unui AOSP.

Problema mai mare vine odată cu decizia ARM de a opri colaborarea cu producătorul chinez, producția de procesoare HiSilicon fiind astfel pusă în pericol. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×