Smartphone-urile Android pot fi utilizate acum pentru autorizarea logării în contul Google pe iPad și iPhone

870 ori
<b>Smartphone-urile Android pot fi utilizate acum pentru autorizarea logării în contul Google pe iPad și iPhone</b>Una dintre cele mai simple și mai sigure metode de a îmbunătăți securitatea logării în diferite conturi online, servicii și aplicații este clar autentificarea în doi pași. Fix asta oferă de acum cei de la Google pe iOS

Una dintre cele mai simple și mai sigure metode de a îmbunătăți securitatea logării în diferite conturi online, servicii și aplicații este clar autentificarea în doi pași. Începând de astăzi, cei de la Google oferă fix o asemenea funcție pe iOS, un telefon Android urmând a fi folosit pentru a autoriza logarea în contul Google de pe un device precum iPhone sau iPad.

Google autentificare

Mai pe înțelesul tuturor, de acum înainte device-urile mobile Android pot fi utilizate pe post de unelte fizice de verificare pentru logările Google pe iPhone sau iPad. Pentru a face asta va trebui să te asiguri că ambele device-uri implicate în proces au conexiunea Bluetooth activată și că aplicația Google Smart Lock este instalată pe iPhone sau iPad.

De pe terminalul iOS îți vei insera datele de login iar apoi ține apăsat butonul de volum de pe telefonul Android după ce primești o notificare pentru finalizarea procesului. De asemenea, va trebui să te înscrii în programul "autentificare în doi pași" (2SV) prin adăugarea contului tău Google pe telefonul Android (ce rulează minim Android 7) și apoi să alegi device-ul dorit dintr-o listă de opțiuni regăsite în secțiunea "Adaugă cheie de securitate".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×