Phablet-ul HTC One M9+ este comparat cu modelul standard într-o imagine postată pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  HTC 542 ori
<b>Phablet-ul HTC One M9+ este comparat cu modelul standard într-o imagine postată pe Twitter</b>Zilele acestea la ordinea zilei a fost nimeni altul dec&acirc;t smartphone-ul HTC One M9, device primit cu multe păreri negative din partea publicațiilor tech. Deși momentan taiwanezii se vor baza doar pe update-uri software pentru...

Zilele acestea la ordinea zilei a fost nimeni altul decât smartphone-ul HTC One M9, device primit cu multe păreri negative din partea publicațiilor tech. Deși momentan taiwanezii se vor baza doar pe update-uri software pentru îmbunătățirea unor funcții ale telefonului, există speranțe din partea unui eventual phablet bazat pe aceeași linie de design.

Mai exact, vorbim despre @OnLeaks, phablet apărut în trecut sub forma unor randări pe web, și care astăzi se dezvăluie din nou. Sursa aceste noi imagini este @OnLeaks, cont de Twitter în spatele căruia se află cei de la Nowhereelese.fr. Acest leaker ne invită astfel să mai aruncăm o privire asupra prototipului de phablet gândit de HTC.

De asemenea, se precizează că pentru moment nu se știe cu siguranță dacă smartphone-ul a fost anulat sau nu. Observăm din nou acel buton home cu rol de senzor pentru amprente a cărui plasare este puțin cam neobișnuită, detaliu ce strică design-ul telefonului.

Poate în urma primelor recenzii nefavorabile despre One M9, taiwanezii au renunțat la acest model, totuși, nu este exclus să vedem o versiune a sa realizată din policarbonat, ceva similar cu One E8 de anul trecut.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×