Telefonul Huawei M318 debuteaza in SUA

2.741 ori
<b>Telefonul Huawei M318 debuteaza in SUA</b>Gigantul chinezesc al telefoniei mobile, Huawei a patruns pe piata din SUA cu terminalul sau cu clapeta M318, prin intermediul unui parteneriat cu MetroPCS. Va reamintim ca Huawei colaboreaza si cu RCS & RDS in cadrul ofertelor DigiMobil, oferind un super...

Gigantul chinezesc al telefoniei mobile, Huawei a patruns pe piata din SUA cu terminalul sau cu clapeta M318, prin intermediul unui parteneriat cu MetroPCS. Va reamintim ca Huawei colaboreaza si cu RCS & RDS in cadrul ofertelor DigiMobil, oferind un super terminal gratuit:

Compania spera sa se bucure in SUA de acelasi succes pe care l-a cunoscut in Asia si Europa. Strategia sa "low-cost" plus contractele cu operatorii in retele GSM/UMTS de pe intregul glob transforma gigantul intr-o amenintare iminenta pentru ceilalti mari jucatori de pe piata mobila. M318 este unul dintre terminalele CDMA produse de Huawei, echipat cu feature-uri de baza, cum ar fi un browser WAP sau aplicatia destinata clientului BREW.

Nu va asteptati la performante deosebite de la acest handset entry level, avand in vedere faptul ca nici macar nu include o camera sau suport Bluetooth, spre deosebire de performantul model prezent in Romania. Ceea ce putem vedea in cadrul strategiei de extindere in SUA a firmei este o practica raspandita printre companiile asiatice, care testeaza publicul american. Huawei poseda o gama variata de produse, puse in vanzare in Asia, care vor fi in curand disponibile si in SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×