Huawei Glory 3 fotografiat În noi imagini hands on

1.131 ori
<b>Huawei Glory 3 fotografiat În noi imagini hands on</b>Huawei Glory 3 nu este vreun telefon super high end, ci mai degrabă un rival al terminalelor din seria LG Optimus L, dacă vreți. Ei bine Glory 3 a ajuns astăzi pe web printr-o scăpare, care s-a soldat cu imaginea hands on the mai jos. &nbsp;...

Huawei Glory 3 nu este vreun telefon super high end, ci mai degrabă un rival al terminalelor din seria LG Optimus L, dacă vreți. Ei bine Glory 3 a ajuns astăzi pe web printr-o scăpare, care s-a soldat cu imaginea hands on the mai jos.

Telefonul a primit licența pentru utilizare în rețea la începutul lunii iunie, dar imaginile au apărut abia acum la final de iulie. Specificațiile lui Glory 3 indică apartenența sa la gama midrange, concurând cu modele ca Xiaomi Mi2S și ZTE Nubia 5 mini. Huawei Glory 3 vine cu un ecran 720p de 4.7 inch, măsoară 9.9 mm și rulează Android Jelly Bean.

Huawei Glory 3Huawei Glory 3 spate

în privința camerelor, ni se pune la dispoziție o cameră de 13 MP în spate și una de 1 MP în față. Procesorul acestui device este un Huawei K3V2 quad core de 1.5 GHz, însoțit de 2 GB RAM și 8 GB memorie internă. Se pare că designul lui Glory 3 este similar cu cel al lui Glory 2, în afara unui panou din spate ce aduce cu HTC One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×