Huawei Glory 3 fotografiat În noi imagini hands on

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.062 ori
<b>Huawei Glory 3 fotografiat În noi imagini hands on</b>Huawei Glory 3 nu este vreun telefon super high end, ci mai degrabă un rival al terminalelor din seria LG Optimus L, dacă vreți. Ei bine Glory 3 a ajuns astăzi pe web printr-o scăpare, care s-a soldat cu imaginea hands on the mai jos. &nbsp;...

Huawei Glory 3 nu este vreun telefon super high end, ci mai degrabă un rival al terminalelor din seria LG Optimus L, dacă vreți. Ei bine Glory 3 a ajuns astăzi pe web printr-o scăpare, care s-a soldat cu imaginea hands on the mai jos.

Telefonul a primit licența pentru utilizare în rețea la începutul lunii iunie, dar imaginile au apărut abia acum la final de iulie. Specificațiile lui Glory 3 indică apartenența sa la gama midrange, concurând cu modele ca Xiaomi Mi2S și ZTE Nubia 5 mini. Huawei Glory 3 vine cu un ecran 720p de 4.7 inch, măsoară 9.9 mm și rulează Android Jelly Bean.

Huawei Glory 3Huawei Glory 3 spate

în privința camerelor, ni se pune la dispoziție o cameră de 13 MP în spate și una de 1 MP în față. Procesorul acestui device este un Huawei K3V2 quad core de 1.5 GHz, însoțit de 2 GB RAM și 8 GB memorie internă. Se pare că designul lui Glory 3 este similar cu cel al lui Glory 2, în afara unui panou din spate ce aduce cu HTC One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×