Noi zvonuri despre serviciul de gaming de la Google: compania angajează un game designer cu experiență

Autor:  | Publicat în:  Google 923 ori
<b>Noi zvonuri despre serviciul de gaming de la Google: compania angajează un game designer cu experiență</b>Google l-a angajat recent pe Noah Falstein drept "Chief Game Designer", întărind astfel speculațiile care afirmau că vom vedea în curând un serviciu de gaming marca Google. Singurele dovezi pe care le aveam până acum erau câteva foldere și...

Google l-a angajat recent pe Noah Falstein drept "Chief Game Designer", întărind astfel speculațiile care afirmau că vom vedea în curând un serviciu de gaming marca Google. Singurele dovezi pe care le aveam până acum erau câteva foldere și fișiere ce păreau legate de gaming depistate în aplicația companion pentru Project Glass.

Angajarea acestui game designer a fost descoperită de către TechCrunch, fiind confirmată de către profilul de Linkedin al lui Falstein, care îi menționează titulatura de "Chief Game Designer la Android Play Studio". în acest moment profilul a fost modificat, dar e prea târziu, deoarece webul deja a descoperit scăparea. Google a mai încercat o intrare pe piața de gaming prin intermediul lui Ingress, un sistem în timp real de gaming pe bază de realitate augmentată.

Scăpările din ultima vreme indică faptul că Google pregătește de fapt un portal de gaming pentru Android, în stilul lui Apple Game Center. Suntem la nici 2 săptămâni distanță de Google I/O, unde sunt sigur că va fi prezentat noul serviciu, mai ales că programul evenimentului include și sesiuni dedicate dezvoltatorilor de jocuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×