OnePlus 6T primeşte o disecţie; Vedem cum arată componentele sale (Video)

708 ori
<b>OnePlus 6T primeşte o disecţie; Vedem cum arată componentele sale (Video)</b>La doar câteva zile distanță de la startul vânzărilor iată că OnePlus 6T primește și o disecție, procesul prin care vedem cum arată telefonul la nivel intern și prin care aflăm dacă acesta este sau nu ușor de reparat. Descoperim din rândurile

Cu OnePlus 6T lansat săptămâna trecută şi deja sosind acasă la primii cumpărători, e momentul ca terminalul să primească şi clasicele teste şi disecţii. JerryRigEverything e la datorie, prezentându-ne în faţa camerei modul în care se poate desface terminalul.

OnePlus 6T

YouTuber-ul a fost curios să vadă cum arată cititorul de amprente şi dacă ar fi fost loc şi pentru jack-ul audio sau nu. Aici Jerry lucrează cu o variantă cu spate transparent pe care chiar el a creat-o, înlocuind panoul de sticlă din spate. Capacul din spate se scoate foarte uşor, cu o ventuză şi ceva acţiune cu cutter-ul şi pene de chitară. Bateria se scoate destul de uşor, nefiind lipită cu prea mult adeziv.

OnePlus 6T

Vedem şi cum arată butonul Mute cu cele 3 stagii ale sale de acţionare (Silent, Vibrate şi Ring). SIM tray-ul se află în dreapta şi nu există vreun slot microSD. Nici urmă de pastă termică sau heatpipe pe acest telefon, din câte am văzut. Camera principală vine cu mecanism OIS în setupul dual din spate, dar cea secundară nu vine cu mecanism de genul. Şuruburile folosite de OnePlus aici sunt clasicele Philips, iar în zona inferioară componentele sunt destul de înghesuite, deci chiar nu era loc pentru jack audio.

A fost nevoie de multe "săpături" pentru ca YouTuberul să ajungă la mecanismul cititorului de amprente. Este acoperit cu o bandă care îl camuflează şi vine cu un senzor similar cu cel foto şi un mecanism care foloseşte lumină verde proiectată de display pentru a ilumina amprenta. Se vede şi o mică gaură în spatele panoului de ecran, ceea ce duce cu gândul la un viitor în care vom putea avea camera selfie integrată într-un mod similar.

Migălos, modular, uşor de reparat, cam aşa pare OnePlus 6T.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×