Xiaomi Mi 5c îşi dezvăluie şi spatele într-o nouă fotografie, apare lângă Huawei Honor 8

1.092 ori
<b>Xiaomi Mi 5c îşi dezvăluie şi spatele într-o nouă fotografie, apare lângă Huawei Honor 8</b>Xiaomi Mi 5c a fost pe buzele tuturor în ultima vreme, din cauza unor multiple scăpări şi a faptului că a devenit exponentul noului procesor Pinecone. Acesta e primul chipset produs de Xiaomi, iar terminalul e subiect de zvonuri încă de toamna trecută. Ia

Xiaomi Mi 5c a fost pe buzele tuturor în ultima vreme, din cauza unor multiple scăpări şi a faptului că a devenit exponentul noului procesor Pinecone. Acesta e primul chipset produs de Xiaomi, iar terminalul e subiect de zvonuri încă de toamna trecută. Iată-l într-o nouă imagine azi.

De această dată îi vedem spatele, care aduce cu cel al lui Huawei P8 puţin, dar şi cu un iPhone mai vechi. Vedem terminalul înfăţişat lângă un Huawei Honor 8, lucru care ne permite să facem o comparaţie mentală şi la nivel de mărime. S-ar părea că Mi 5c e ceva mai îngust la prima vedere şi că are cam aceeaşi lungime ca modelul cel glossy de la Huawei.

Xiaomi Mi 5c

Corpul nou venitului e fabricat din metal, iar orificiul camerei aş spune că e surprinzător de mic. Pe Xiaomi Mi 5c îl aşteptăm cu un ecran Full HD de 5.5 inch la bord, plus 3 GB RAM şi 64 GB stocare. Va avea un procesor Pinecone sau un MediaTek Helio P10, putând debuta în 2 versiuni, iar la bord găsim şi Android Nougat cu MIUI 8 aplicat peste.

În spate avem o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 8 MP. Ar mai trebui să vedem şi o baterie de 3.000 mAh la bord si port USB Type-C.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×