Huawei își păstrează poziția secundă în topul celor mai mari producători smartphone și în trimestrul 3; Samsung în continuare lider

1.226 ori
<b>Huawei își păstrează poziția secundă în topul celor mai mari producători smartphone și în trimestrul 3; Samsung în continuare lider</b>Deși se aștepta ca Huawei să cadă înapoi pe locul 3 în topul celor mai mari producători smartphone din lume în trimestrul 3, iată că spre uimirea tuturor compania chineză își păstrează poziția din clasament. Liderul rămâne Samsung, în vreme

Fix în prima zi a lunii august aflam cât de multe smartphone-uri erau livrate în trimestrul 2 al acestui an, dar și cum arăta topul celor mai mari producători smartphone din lume. Atunci se producea o schimbare importantă în top 3, Huawei reușind să depășească Apple și să își revendice poziția secundă în clasament. Astăzi aflăm cum se prezintă situația din trimestrul 3 pe seama unui raport din partea Counterpoint! 

Huawei

Ei bine, vestea inedită este că Huawei își păstrează poziția secundă și acum în trimestrul 3, perioadă de 3 luni în care a livrat 14% din totalul smartphone-urilor vândute la nivel global. Samsung își continuă parcursul de lider cu 19% cotă de piață, în vreme ce Apple închide podiumul cu 12% telefoane livrate la nivel global.

Counterpoint

Din păcate, Xiaomi, în ciuda speculațiilor de pe piață, nu a reușit să depășească Huawei în topul celor mai mari producători smartphone din trimestrul 3 al anului 2018 - o veste pe care o aflam undeva prin iulie. Xiaomi nu ajunge nici măcar pe podium, mulțumindu-se cu locul 7 după companii precum Lenovo, Vivo și Oppo.

Cât despre situația de pe plan European, aici Xiaomi stă ceva mai bine pe locul 4 cu o cotă de piață de 4%. Samsung este lider și aici, urmat de Huawei și Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×