Huawei Kirin 950 este testat în GeekBench; rezultatele sale sunt impresionante

1.291 ori
<b>Huawei Kirin 950 este testat în GeekBench; rezultatele sale sunt impresionante</b>De ceva vreme se vehiculează faptul că Huawei dezvoltă &icirc;n aceste momente un nou procesor destinat dispozitivelor high-end, și anume chip-ul HiSilicon Kirin 950. Pe l&acirc;ngă zvonuri, astăzi primim și o captură de ecran cu rezultatele...

De ceva vreme se vehiculează faptul că Huawei dezvoltă în aceste momente un nou procesor destinat dispozitivelor high-end, și anume chip-ul HiSilicon Kirin 950. Pe lângă zvonuri, astăzi primim și o captură de ecran cu rezultatele procesorului din cadrul testului benchmark, Geekbench.

În primul rând ni se dezvăluie că acest chip vine cu 4 nuclee Cortex-A72 tactate la 2.4 GHz și alte 4 nuclee Cortex-A57. Aflăm că HiSilicon Kirin 950 va oferi suport pentru memorii LPDDR4, dar și faptul că vom avea suport pentru camere foto de până la 42 megapixeli.

Revenind la testul benchmark, din câte puteți observa și în captura de ecran de mai sus, acest chip obține 1909 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 6096 puncte în cadrul testului multi-score. Rezultatele sunt impresionate chiar și puse lângă cele oferite de către chip-ul Exynos 7420 a celor de la Samsung.

Procesorul despre care vorbim este prezent pe terminale ca și Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, S6 Edge+ și Note 5, acesta obținând 1486 puncte la testul single-core, și 4970 puncte în cadrul testului multi-score. Din câte se pare, Huawei a optat ca acest nou chip să fie produs de TSMC folosindu-se procesul FinFET 16nm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×