Nokia 3310 e la un pas de revenire; Iată cum ar putea arăta în viziunile optimiste și inovatoare ale unor designeri (Video)

3.897 ori
<b>Nokia 3310 e la un pas de revenire; Iată cum ar putea arăta în viziunile optimiste și inovatoare ale unor designeri (Video)</b>Ediția din acest an a târgului de tehnologie Mobile World Congress ne va aduce și un remake pentru popularul telefon numit Nokia 3310. Vedem astăzi cum ar putea arăta acest dispozitiv prin intermediul unor concepte 3D ale unor designeri cu viziune

Aflam în ultima săptămână ca Nokia pregăteşte pe lângă o serie de smartphone-uri high end şi midrange şi o revenire spectaculoasă a iconicului model 3310. Chiar dacă detaliile sunt minime la ora actuală, vestea a aprins deja imaginaţia unor designeri şi a readus în actualitate un concept din 2014. Putem doar să sperăm că Nokia 3310 cel nou va arată astfel.

Concept Nokia 3310

Întâi îi avem pe cei de la Curved/Labs, care şi-au imaginat Nokia 3310 ca un terminal ce împrumută din trăsăturile unui Lumia. El apare în două versiuni, una cu ecran monocrom curbat şi de mari dimensiuni şi alta cu un ecran color şi cu vibe mai pregnant de Lumia. Ambele au camere tipice Nokia, cu rezoluţie de până la 41 mpx chiar. Celebrele butoane fizice sunt păstrate în faţă, dar doar cele de navigare şi nu şi cele numerice.

Concept Nokia 3310

Şi formatul de design e în mare păstrat, doar că mai alungit acum şi poate cu carcasa mai rezistentă decât pe telefonul care a înfruntat tancuri la un moment dat. Apoi avem un teaser postat recent de către designerul Concept Creator, care pare să aibă o viziune ceva mai premium pentruNokia 3310. E un device glossy de această dată, care ar putea include sticlă şi metal în componenta şi cu siguranţă va avea o cameră principală de invidiat.

Cu atât de multă speranţă şi entuziasm, Nokia e practic obligată să îşi mulţumească fanii odată cu nouă lansare. Dacă o va face aflăm la MWC 2017 şi pregătiţi-vă pentru recorduri uriaşe de vânzare dacă terminalul livrează pe măsură aşteptărilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×