LG V40 ThinQ îşi dezvăluie panoul frontal în noi scăpări detaliate

1.412 ori
<b>LG V40 ThinQ îşi dezvăluie panoul frontal în noi scăpări detaliate</b>Au mai rămas puţine flagship-uri nelansate în această toamnă, practic vreo 3 mari dacă ne uităm rapid pe listă: Huawei Mate 20 Pro, Google Pixel 3 XL şi LG V40 ThinQ. Acesta din urmă a fost destul de generos cu scăpările, dar nu neapărat şi cu detaliile..

Au mai rămas puţine flagship-uri nelansate în această toamnă, practic vreo 3 mari dacă ne uităm rapid pe listă: Huawei Mate 20 Pro, Google Pixel 3 XL şi LG V40 ThinQ. Acesta din urmă a fost destul de generos cu scăpările, dar nu neapărat şi cu detaliile legate de presupusele 5 camere aflate la bord (3 în spate şi 2 în faţă). Astăzi vedem imagini noi cu panoul sau frontal şi ne analizăm cu atenţie mai jos.

Aflăm că LG V40 ThinQ va avea un display care ocupa în jur de 90% din panoul frontal sau cel puţin aşa una screen to body ratio-ul său. Muchiile sale par mai înguste decât la precedentele modele LG V şi abordarea de design aminteşte puţin de cea a lui LG G7 ThinQ. Apare şi bretonul celebru, pe care îl vom putea ascunde din software evident, iar în acest decupaj se afla doi senzori ai camerei frontale şi difuzorul pentru convorbiri.

Judecând după ultimele scăpări, terminalul ar urma să îşi păstreze portul USB Type-C, jackul audio de 3.5 mm şi vom avea la bord un procesor Snapdragon 845, plus 4 sau 6 GB RAM, poate chiar 8 GB. Scannerul de amprente rămâne la exterior, în spate, imediat sub cele 3 camere principale. Mai avem de aşteptat cam 2 săptămâni până la prezentarea acestui device, când se va face lumină şi asupra funcţionalităţii camerei triple.

Pe 4 octombrie va fi prezentat telefonul în Coreea de Sud, iar între timp Samsung le-a luat fața celor de la LG, prezentând deja primul său telefon cu cameră triplă, Galaxy A7 (2018).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×