Microsoft Cityman şi Talkman au parte de noi scăpări şi informaţii publicate pe web; Vor include şi scanner de iris!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.891 ori
<b>Microsoft Cityman şi Talkman au parte de noi scăpări şi informaţii publicate pe web; Vor include şi scanner de iris!</b>Microsoft ar urma să &icirc;şi lanseze &icirc;n următoarele luni modelele flagship asociate lui Windows 10 for Mobile. E vorba despre handseturile cu nume de cod Cityman şi Talkman, cu specificaţii deja cunoscute &icirc;n mare, dar azi avem...

Microsoft ar urma să îşi lanseze în următoarele luni modelele flagship asociate lui Windows 10 for Mobile. E vorba despre handseturile cu nume de cod Cityman şi Talkman, cu specificaţii deja cunoscute în mare, dar azi avem câteva detalii în plus.

Aceste modele sunt cunoscute şi că Lumia 940 XL şi Lumia 940, iar ele ar urma să aibă scanner pentru iris. Acest mecanism va face parte din iniţiativă Windows Hello din Windows 10 şi va avea ca rezultat deblocarea handsetului în mai puţin de o secundă. Evident scannerul va fi folosit pentru autentificare şi probabil şi pentru efectuarea de plăţi.

Revenind la noile flagshipuri, Talkman ar urma să vină pe alb sau negru, cu un corp din policarbonat şi un ecran WQHD de 5.2 inch. El va oferi şi 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră Pureview de 20 MP în spate, plus una frontală de 5 MP. La interior vom găsi şi un procesor Snapdragon 808 şi o baterie de 3000 mAh, iar încărcarea se va face prin portul USB Type C.

Cityman va fi mai mare, având o diagonală de 5.7 inch, dar aceeaşi rezoluţie şi un procesor Snapdragon 810 de această dată. El va avea aceeaşi cantitate de RAM şi stocare, o cameră Pureview de 20 MP cu blitz triplu LED şi o baterie de 3300 mAh. Mai aflăm şi că noile terminale vor veni cu un stylus special şi un accesoriu Smart Cover, oferind suport şi pentru accesoriul Munchkin, un dock ce vine cu funcţia Continuum din Windows.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×