Huawei Mate 8 reapare într-o randare frontală, cu o interfaţă nu prea credibilă; Va debuta la IFA 2015

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.193 ori
<b>Huawei Mate 8 reapare într-o randare frontală, cu o interfaţă nu prea credibilă; Va debuta la IFA 2015</b>Se pare că viitorul phablet Huawei e un adevărat cameleon, schimb&acirc;ndu-şi des denumirea. &Icirc;l cunoscusem pentru o perioadă drept Huawei Mate 8, apoi Huawei Mate 7S şi &icirc;n cele din urmă Huawei Mate S, dar noi scăpări revin la...

Se pare că viitorul phablet Huawei e un adevărat cameleon, schimbându-şi des denumirea. Îl cunoscusem pentru o perioadă drept Huawei Mate 8, apoi Huawei Mate 7S şi în cele din urmă Huawei Mate S, dar noi scăpări revin la denumirea de Huawei Mate 8. Ce e cert e că el va sosi la IFA 2015 şi că avem o nouă randare cu terminalul, mai jos.

Acest telefon se prezintă cu o interfaţă bizară aici, cu câteva elemente de KitKat mai degrabă decât de Lollipop, care nu prea fac scăparea veridica. Remarcăm totuşi muchiile înguste ale ecranului şi ne bucurăm să vedem şi faţa acestui terminal, după ce am văzut spatele în multiple fotografii. Huawei are programat un eveniment la IFA pe 2 septembrie, urmând a prezenta acolo noile sale terminale.

Huawei Mate 8 reapare într-o randare frontală, cu o interfaţă nu prea credibilă; Va debuta la IFA 2015

Noul Mate va avea un ecran de 5.7 inch, cu rezoluţie Full HD, procesor Kirin 935, 32 GB stocare şi 3 GB RAM. Zvonurile mai vorbesc şi despre o cameră de 13 MP în spate cu senzor Sony IMX278. Mai există şi surse ce menţionează alte dotări, precum un CPU Kirin 950 sau chiar un Exynos, deşi par mai puţin credibile acele teorii. Phabletul va avea şi scanner de amprente în spate şi o baterie generoasă de 4500 mAh. Nu m-ar mira să vedem separat un Mate S şi un Mate 8, mai ales că la ultima verificare, Mate avea un ecran Quad HD de 6 inch.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×