Allview oferă încă un teaser pentru actualizarea lui P6 Energy la Lollipop: 3 noi aplicaţii interesante vin la pachet

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.177 ori
<b>Allview oferă încă un teaser pentru actualizarea lui P6 Energy la Lollipop: 3 noi aplicaţii interesante vin la pachet</b>Allview P6 Energy este unul dintre smartphone-urile cu cea mai generoasă baterie testat la Mobilissimo.ro şi după cum probabil ştiţi de aici, terminalul se pregăteşte pentru actualizarea la Lollipop. Ea va sosi pe 24 august şi azi avem un nou...

Allview P6 Energy este unul dintre smartphone-urile cu cea mai generoasă baterie testat la Mobilissimo.ro şi după cum probabil ştiţi de aici, terminalul se pregăteşte pentru actualizarea la Lollipop. Ea va sosi pe 24 august şi azi avem un nou teaser de la Allview, care detaliază 3 aplicaţii ce vor sosi la pachet cu update-ul.

Terminalul se remarcă la testele noastre prin bateria sa de 5000 mAh, care ne-a oferit 12 ore şi 9 minute de playack video HD, 5-6 ore de gaming şi o încărcare de 4 ore. Am apreciat şi designul solid, acustica bună, cu volum ridicat şi display-ul destul de luminos. Camera de 8 megapixeli a făcut faţă cu brio provocărilor, cel puţin pentru un midrange.

În ce priveşte actualizarea software, ea va aduce la pachet 3 noi aplicaţii: Super Power Saving Mode, Charm Cam şi Chameleon. Prin Super Power Saving Mode veţi putea prelungi autonomia handsetului, aducând pe device o interfaţă alb/negru minimalista care oferă acces doar la funcţiile de bază (apeluri, mesaje, contacte, ceas). Charm Cam este o aplicaţie asociată camerei, care include numeroase filtre, efecte de înfrumuseţare şi ştampile, în vrem ce Chameleon va permite să creaţi propriile teme pentru smartphone, preluând culorile din mediul din jur prin intermediul camerei.

Revenim cu detalii în zilele viitoare, odată cu sosirea actualizării. Prețul actual al telefonului îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×