Galaxy S10+ (SM-G975F) și Galaxy S10 5G (SM-G975X) primesc certificarea din partea echivalentului FCC din Rusia

1.076 ori
<b>Galaxy S10+ (SM-G975F) și Galaxy S10 5G (SM-G975X) primesc certificarea din partea echivalentului FCC din Rusia</b>Au trecut doar câteva momente de la apariția lui Galaxy S10+ în cadrul testului benchmark AnTuTu și iată că avem bifată și o certificare a acestui model. Aceasta vine din partea echivalentului FCC din Rusia și ne dezvăluie 3 variante

Într-un articol postat cu doar câteva momente în urmă descopeream care este scorul obținut în AnTuTu de varianta cu Exynos 9820 a lui Galaxy S10+, iar acum aflăm că telefonul a fost certificat în Rusia. Această certificare vine din partea echivalentului FCC din țara lui Putin și ne dezvăluie 3 variante diferite după cum urmează: Galaxy S10+ (SM-G975F), Galaxy S10+ Dual-SIM (SM-G975F/DS), respectiv Galaxy S10 5G (SM-G975X).

Galaxy S10+

Acesta din urmă și-a făcut apariția anterior cu numele de cod "Beyond X", astfel că X-ul de la final se înțelege. Modelul de față se va remarca față de celelalte variante S10 prin oferirea de suport 5G și poate chiar prin 12 GB RAM și 1 TB de stocare flash, asta în situația în care speculațiile recente apărute în online se adeveresc. 

Potrivit scăpărilor acesta va oferi și 4 camere foto în spate, o cameră selfie generoasă și funcție "reverse charging" prin care alte telefoane se pot încărca wireless prin simpla plasare pe spatele unui S10 de acest tip. Deși se vehicula că acest model va opta pentru o diagonală de 6.7 inch, acum se vorbește despre un ecran de 6.4 inch atât pentru S10+, cât și pentru varianta 5G.

Cum stau lucrurile de fapt ar trebui să aflăm în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×