Huawei P Smart Pro are specificațiile dezvăluite de o listare Android Enterprise

1.482 ori
<b>Huawei P Smart Pro are specificațiile dezvăluite de o listare Android Enterprise</b>Google e pe val cu dezvăluirile și după ce Android Enterprise a publicat imagini și dotări pentru Huawei Nova 5T, acum scapă porumbelul și pentru Huawei P Smart Pro.  Android Enterprise are o bază de date și o listă de telefoane

Google e pe val cu dezvăluirile și după ce Android Enterprise a publicat imagini și dotări pentru Huawei Nova 5T, acum scapă porumbelul și pentru Huawei P Smart Pro.  Android Enterprise are o bază de date și o listă de telefoane care sunt recomandate de Google pentru utilizarea pe platforma sa enterprise.

Huawei P Smart Pro

Se întâmplă uneori că unele modele încă nelansate să ajungă pe listă totuși. Noul venit este în acest caz Huawei P Smart Pro, care vine cu 4 GB RAM și 64 GB stocare, dar și cititor de amprente. Avem un salt însemnat de diagonală, demn de numele Pro. Dacă Huawei P Smart are 5.65 inch, ei bine P Smart Pro vine cu un ecran de 6.5 inch.

Se face și trecerea de la CPU Kirin 659 la Kirin 810, văzut pe modelele Nova 5. Având în vedere cât de îngustă e muchia de sus și faptul că nu lasă loc pentru vreo cameră selfie, aș paria că aceea se află într-un mecanism pop ca la Huawei P Smart Z sau Honor 9X.

Așteptăm un debut până la final de lună, probabil cu baterie de 4000+ mah, cameră duală sau triplă și preț accesibil.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×