Un număr de 6 milioane de smartphone-uri Huawei P20 au fost vândute la nivel global în 3 luni de prezență în magazine

1.500 ori
<b>Un număr de 6 milioane de smartphone-uri Huawei P20 au fost vândute la nivel global în 3 luni de prezență în magazine</b>O veste importantă pe care o aflăm astăzi este și aceea că Huawei ar fi reușit comercializarea a 6 milioane de unități P20 pe piață în 3 luni de la debutul în magazine. Cifra de față ar reprezenta o creștere cu 81% a vânzărilor față de cele

Din partea celor de la Huawei, mai precis din partea directorului smartphone Huawei, Kevin Ho sosește astăzi și informația referitoare la numărul de terminale P20 livrate în cele 3 luni de prezență pe piață în magazine. Ei bine, cifra se ridică la 6 milioane de unități și important de specificat este faptul că aici se face referire la toate cele 3 variante din noua serie, adică P20, P20 Pro și P20 Lite.

Compania chineză susține că seria P20 a înregistrat vânzări cu 81% mai mari decât cele înregistrate de către seria P10 în aceeași perioadă a anului trecut. În primele 3 luni de vânzări, trio-ul P20 a înregistrat 6 milioane de terminale vândute, în vreme ce modelele P10, P10 Plus și P10 Lite s-au vândut în doar 3.3 milioane exemplare tot în primele 3 luni de la debutul pe piață. 

Deși Kevin Ho nu a dezvăluit câte vânzări a înregistrat fiecare model în parte, cel mai probabil varianta P20 Lite a fost favorita publicului pe seama prețului mai mic. Totuși, au existat și destui utilizatori care au mers pe mâna lui P20 Pro prin prisma camerei triple și a design-ului deosebit dat de acea nuanță cameleonică numită Twilight.

Aparent, vânzările din Europa de Vest au crescut cu un uriaș procent de 316% și asta datorită noului telefon cu cameră triplă ce v-a fost prezentat și de noi într-o recenzie detaliată.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×