Un oficial Huawei afirmă că Android Oreo va sosi și pe smartphone-urile Huawei P9 și Huawei P9 Plus

3.939 ori
<b>Un oficial Huawei afirmă că Android Oreo va sosi și pe smartphone-urile Huawei P9 și Huawei P9 Plus</b>Prin intermediul unei postări din partea unui oficial Huawei aflăm că firma chineză ar avea în plan lansarea lui Android Oreo și pe smartphone-urile P9 și P9 Plus, o veste primită cu brațele deschise de către utilizatorii acestor modele. Este totuși

O veste inedită sosește în această dimineață, aceea că Huawei ar urma să aducă actualizarea la Android 8.0 Oreo și pe smartphone-urile P9 și P9 Plus. Informația de față ar fi fost dezvăluită de către un oficial al companiei chineze pe Weibo, motiv pentru care nu o considerăm 100% credibilă, cel puțin nu până Huawei va confirma sau infirma acest fapt.

Huawei P9

În situația în care chiar se plănuiește așa ceva, atunci vestea va fi primită cu brațele deschise de către posesorii acestor modele care debutau pe piață în primăvara lui 2016. În acel moment chiar luam parte la evenimentul de lansare ce a avut loc în Londra și ne declaram cuceriți de camera duală și de captura deosebită pe care telefoanele o ofereau prin modul retro alb-negru grație senzorului secundar monocrom.

Cu un design arătos și un pachet hardware agil, acest duo a devenit foarte căutat iar în aceste moment prețurile au scăzut serios comparativ cu cele de debut. Spre exemplu, Huawei P9 poate fi găsit la suma de 1.399 lei. Mai sus puteți găsi și link-urile către recenziile realizate de noi acestor două telefoane și suntem curioși dacă printre voi se mai află posesori ai acestor modele!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×